Rólunk

A fényekkel játszunk.

Esküvői fotó és videó egy Időkapszulába zárva

Néha meg szeretnénk állítani a pillanatot... Az időkapszula évek múlva is visszarepít a múltba, megfakult emlékeidet teszi újra színessé, olyan értékeket hordoz, mely generációkon át örömöt szerez. Álmodd, meséld, őrizd meg Te is!

Régen megtanultuk, hogy mekkora értéket őriz egy-egy családi fotó, videó. Családunk, közösségeink múltja visszaköszön ezeken a kis „kapszulákon” keresztül és bizony jó néha megállítani azt a bizonyos pillanatot. A fotó és videó elkészítése pedig a legjobb módja ennek a kommunikációnak, mert generációkat köt össze- mi ezért csináljuk!

Ha Te is szeretnéd megőrizni a majdani mesét, hagyj nekünk üzenetet!

Fotó

Karakterrel és élettel teli fotók, Rátok szabva. Hisszük, hogy a jó fotós észrevétlen. Hisszük, hogy a jó fotós képes képekben elmesélni a nagy napotok minden fontos pillanatát! Mert ez a nap Rólatok szól.

Videó

Egy történet Rólatok, egy felejthetetlen film gyönyörű képi világgal. Érzelmeket közvetítünk, hogy átadjuk a hangulatot egy kreatív operatőr szemén keresztül, és megmutassuk nektek, milyen különleges is ez a nap!

Szerkesztés

A jó esküvői fotó és videó kulcsa az utómunka. Végül az érték az olyan fotókban rejlik, amelyek hosszú percekre lekötik a néző figyelmét, egy olyan filmben, melynek a vágása, zenei aláfestése, képi világa még napokig elkísér.

Kovács Zsolt

Fotográfus

Szakáll Anetta

Fotográfus

Soós Tibor

Cinematográfus

Lépj velünk kapcsolatba, kérj tőlünk ajánlatot!

Üzenet küldése