Gyakran felmerülő kérdések

Felmerült benned néhány kérdés?

Szerződésünkben minden fontos információt megtalálsz majd és oldalainkon is sok fontos dolgot megosztottunk már Veletek. Itt összegyűjtöttünk néhány olyan fontos kérdést, amelyre választ kereshetsz. Ha ezen felül is van kérdésed, keress bátran bennünket!

Elérhetőségeink

Telefon:

+36 30 299 4673; +36 30 488 0725

E-mail:

info@idokapszulank.hu

  • Az esküvő szentsége számunkra mindennél többet jelent, így garantáljuk, hogy úgy végezzük munkánkat, hogy azt a legkevésbé sem zavarjuk mozgásunkkal, jelenlétünkkel. Ott leszünk minden fontos pillanatban, de a pillanat varázsát csak megörökítjük, nem lopjuk el.

  • Csomagjaink kialakításánál figyelembe vettük a legáltalánosabb megrendelői igényeket, de természetesen a rendelkezésre állás idejére az igényeitek alapján teszünk javaslatot. Amennyiben a csomagokon felüli rendelkezésre állásra van szükségetek, annak megoldására közös javaslatot teszünk, hogy minden nyugalomban és a legnagyobb biztonságban megtörténhessen.

  • Hogy a legnagyobb nyugalommal legyetek az elkészült anyag tekintetében, mi minden fontos pillanatot megörökítünk. Az átadott képek száma elsősorban a választott csomagotoktól és az események sokszinűségétől függ. A filmetek hosszát előre egyeztetjük és ennek a szakmai koncepciónak mentén készítjük el a végleges képi anyagot.

  • Különös figyelmet fordítunk az elkészült anyagaink szerzői jogi követelményeknek való megfelelésére, csak olyan aláfestő zenét használunk, amelynek felhasználási jogával rendelkezünk, annak publikálása nem ütközik jogi akadályokba. Amennyiben saját zenei anyagot szeretnétek felhasználni, azt csak akkor tudjuk beilleszteni, ha a felhasználási jogot tudjátok igazolni.

  • Valamennyi képünkön végzünk utómunkát, amely tükrözi a nap hangulatát, szakma stílusunkat, látásmódunkat. Minden olyan képet, amely technikailag és szakmailag megfelelő megkaptok, így a nyers képek átadására nincs lehetőség.

  • Bár nem látjuk szükségét, de amennyiben ragaszkodtok hozzá, megkaphatjátok ezeket a felvételeket. Tudnotok kell azonban, hogy ezen felvételek mérete nagyon jelentős, nagyon sok apró snittből állnak, melyek színezetlenek és vágatlanok. A nyersanyagok továbbadásához, publikálásához, újravágásához semmilyen formában nem járulunk hozzá.

  • Ismerjük azt az izgalmat, amely az anyagok várakozását előzi meg. Igyekszünk mihamarabb elvégezni szerkesztési feladatainkat, de szezon közben az átadási időnk jelentősen meghosszabbodik. A végső átadás menetét és határidejét szerződésünkben rögzítjük, de várhatóan 6-10 hét az általános vállalási határidőnk.

  • Különös gonddal vagyunk a megfelelő minőségű és állapotú eszközparkunkra. Nagyteljesítményű, kiváló minőségű Nikon és Sony fényképezőink, kameráink, nagy fényerejű és változatos objektív-parkunk garancia a minőségi képanyag elkészítéséhez. Szükség esetén fénytechnikai eszközparkot is használunk.

  • Szívesen megünk Veletek akár a világ másik felére is. Kiszállási díjunk méltányos, és igyekszünk rugalmasak lenni bármilyen helyszín kapcsán.

  • Az időkapszula elmeséli a múlt történeteit, üzenet a jövőbe. A kapszulákat mindig valamilyen jeles esemény alkalmával készítik el. Legyen ez az esemény a Ti napotok … Mi pedig megörökítjük, hogy ne felejtsetek!